5 Μαρτίου 2014

ΓΙΑΤΙ Η ΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση των αφεντικών, της ανεργίας και της λιτότητας, της εξαθλίωσης του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, της ελευθερίας των δυνατών να καταπιέζουν τους αδύναμους, μετά το Νόμπελ Ειρήνης συνεχίζει το έργο της...

Ουκρανία Ένα συνονθύλευμα από παραστρατιωτικές, εθνικιστικές, και παρακρατικές ομάδες χρηματοδοτούμενες αποδεδειγμένα έως τώρα από τις ΗΠΑ, έχει ξεχυθεί στο Κίεβο εκμεταλλευόμενο την πολιτική αστάθεια. Οι φασίστες επιτίθενται με όπλα στην αστυνομία και σε κυβερνητικά κτήρια ζητώντας την ένταξη της χώρας στην ΕΕ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση που με πρόσχημα τη δημοκρατική τάξη, την κοινωνική ηρεμία και την πρόοδο της Ουκρανίας, διεκδικεί ευρύτερο ρόλο στην περιοχή, υποστηρίζει τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και ζητάει από την Ουκρανική κυβέρνηση να σεβαστεί τους “ανθρώπους”!

Βοσνία Με αφορμή το κλείσιμο και την ιδιωτικοποίηση πέντε πρώην κρατικών εργοστασίων στην επαρχιακή πόλη Τούζλα, εργαζόμενοι, άνεργοι και άλλα πληττόμενα κοινωνικά στρώµατα σε πάνω από τριάντα πόλεις της Βοσνίας ξεσπούν βίαια εναντίον όλων των συµβόλων της εξουσίας, με έντονο αντι-εθνικιστικό, αντι-ΕΕ χαρακτήρα. Κυβερνητικά κτήρια λεηλατούνται, αυτοκίνητα πολιτικών αστικών κομμάτων αναποδογυρίζονται και πετιούνται σε κοίτες ποταµών, γραφεία κοµµάτων εξουσίας και εθνικιστικών κοµµάτων καταστρέφονται. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποκαλεί τους διαδηλωτές “χούλιγκανς” και απειλεί να στείλει στρατεύματα!

Κεντροαφρικανική Δημοκρατία Με το γνωστό πρόσχημα των “δημοκρατικών δικαιωμάτων” και με την σφραγίδα του ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ επιχειρούν στην
Αφρική με αποτέλεσμα ένας ακόμη λαός να βυθιστεί στον εμφύλιο και την προσφυγιά. Για την ιμπεριαλιστική επέμβαση, που εξυπηρετεί τη δράση γαλλικών κολοσσών όπως η πετρελαϊκή «ΤΟΤΑΛ», η εταιρεία αναψυκτικών και ζάχαρης «Castel», η εταιρεία ενέργειας και κατασκευής πυρηνικών σταθμών «AREVA», η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας «France Telecom», η Ελλάδα παραχορώντας στην ΕΕ το στρατηγείο στη Λάρισα θα πληρώσει 3-20 εκατομμύρια ευρώ!

Ελλάδα 12 Πρόσφυγες, 9 παιδιά και 3 γυναίκες, πνίγονται στα ανοιχτά του Φαρμακονησίου μετά την ανατροπή του αλιευτικού που επενέβαιναν από το Λιμενικό. Η κοινή πολιτική άμυνας-ασφάλειας της ΕΕ και ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ βάζουν στο στόχαστρο τους μετανάστες! Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι πρόσφυγες που καταλήγουν στα Τείχη του Αίσχους της Ευρώπης Φρούριο σε Έβρο-Γιβραλτάρ-Βουλγαρία, διώκονται από τη FRONTEX και πνίγονται από το Λιμενικό, στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, στις επαναπροωθήσεις που διατάζει η κυβέρνηση, είναι τα μεγαλύτερα θύματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.